HDK training & support

Alles wat je wilt weten over HDK training & support.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van HDK training & support is 92%, 12 leerlingen legden een examen af (rijbewijs C). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je voor les bij HDK training & support? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR examenlocaties: Eindhoven.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over HDK training & support.

De school heeft een vestiging in Helmond. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Gelderlandhof 30, 5709EP Helmond. Dit is het e-mailadres van de school: info@rijschoolcombinatiezuid.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (0493) 49 33 93. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijschoolcombinatiezuid.nl. Het KvK-nummer van de school is 740255540000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9130G1.

Waar zit HDK training & support (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in regio Helmond.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Helmond. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Anneke van Belkom en Taxibedrijf van der Zanden B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: HDK training & support

Slagingspercentage

92

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolcombinatiezuid.nl

Telefoon

(0493) 49 33 93

Website

rijschoolcombinatiezuid.nl

Adres

Gelderlandhof 30

Postcode

5709EP

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

740255540000

Rijschoolnummer

9130G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HDK training & support”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo