Autorijschool Vissers

Alle gegevens van Autorijschool Vissers.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Vissers ligt op 84%, 38 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Praktijkles volgen bij Autorijschool Vissers? Je kunt terecht bij 1 CBR locaties: Maastricht.

Beschikt deze school over keurmerken?

Je bent in goede handen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Vissers.

De rijschool heeft een locatie in Margraten. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Rijksweg 20A, 6269AC Margraten. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (043) 458 20 26. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 146268380000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9197H1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Vissers (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Margraten.

Klik hier voor meer Rijscholen in Margraten. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Huub Debie t.h.o.d.n. LesGo en Roger Frissen Verkeersopleidingen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Vissers

Slagingspercentage

84

Aantal examens

38

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon

(043) 458 20 26

Adres

Rijksweg 20A

Postcode

6269AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

146268380000

Rijschoolnummer

9197H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Vissers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo