AG-Rijopleiding

Lees meer over AG-Rijopleiding.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van AG-Rijopleiding is 50%, 4 personen deden examen (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. (Praktijk)les volgen bij AG-Rijopleiding? Je kiest uit een van de 2 CBR-locaties: Maastricht, Kerkrade.

Beschikt deze school over keurmerken?

De rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Adres, contactgegevens en overige informatie over AG-Rijopleiding.

Deze school heeft een vestiging in Valkenburg Lb. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Groengrachtstraat 14, 6301EM Valkenburg Lb. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 33 70 06 44. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: ag-rijopleiding.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140952570000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4513G8.

In welke plaats vind ik AG-Rijopleiding?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Valkenburg Lb.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Valkenburg Lb. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool van Gelooven en Autorijschool Fangio.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: AG-Rijopleiding

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 33 70 06 44

Website

ag-rijopleiding.nl

Adres

Groengrachtstraat 14

Postcode

6301EM

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Kerkrade

KvK-nummer

140952570000

Rijschoolnummer

4513G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AG-Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo