Autorijschool Verburgt

Alle details over Autorijschool Verburgt.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Verburgt ligt op 79%, 14 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Autorijschool Verburgt? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Leusden. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Verburgt.

Deze rijschool is gevestigd in Amersfoort. Dit zijn de adresgegevens: Kokjesbongerd 6, 3817AZ Amersfoort. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: b.verburgt@xs4all.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 45 95 51 21. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, verburgt.nu. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 321442750000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8423H9.

Wat is de locatie van Autorijschool Verburgt (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Amersfoort.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amersfoort. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijles Direct en Theoriecentrum Amersfoort.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Verburgt

Slagingspercentage

79

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

E-mail

b.verburgt@xs4all.nl

Telefoon-nr

06 45 95 51 21

Website

verburgt.nu

Adres

Kokjesbongerd 6

Postcode

3817AZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

321442750000

Rijschoolnummer

8423H9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Verburgt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo