Rawand

Ontdek alles over Rawand.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rawand is 30%, 53 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rawand? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocatie van CBR: Leusden.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rawand.

Deze school vind je in Amersfoort. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: De Witte Zwaan 6, 3824XL Amersfoort. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 51 87 07 99. De school heeft een eigen site met meer informatie: rijschoolrawand.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 321522730000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6080X1.

In welke plaats zit Rawand (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Amersfoort.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Amersfoort. Check ook deze twee rijscholen: SEVAN Autorijschool en Autorijschool Turan.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rawand

Slagingspercentage

30

Aantal examens

53

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 51 87 07 99

Website

rijschoolrawand.nl

Adres

De Witte Zwaan 6

Postcode

3824XL

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

321522730000

Rijschoolnummer

6080X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rawand”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo