Carpenta

Alles wat je wilt weten over Carpenta.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Carpenta is 60%, 20 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je voor lessen bij Carpenta? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocaties van CBR: Leusden.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Carpenta.

De school heeft een vestiging in Amersfoort. Op zoek naar adresgegevens? Hermelijnpad 2, 3817XA Amersfoort. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 22 51 71 75. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: carpenta.nl. Het KvK-nummer van de school is: 321138620000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3816A8.

In welke plaats zit Carpenta (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Amersfoort.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Amersfoort. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Veerle en Toprijbewijs B.V..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Carpenta

Slagingspercentage

60

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 22 51 71 75

Website

carpenta.nl

Adres

Hermelijnpad 2

Postcode

3817XA

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

321138620000

Rijschoolnummer

3816A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Carpenta”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo