Rijschool Hermes

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie over Rijschool Hermes.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hermes is 33%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Hermes? Je kiest uit een van de 1 CBR afrijdlocaties: Rijswijk. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Hermes.

De rijschool heeft een vestiging in Den Hoorn Zh. Dit zijn de adresgegevens: Tussenhaven 36, 2635GG Den Hoorn Zh. Bel de rijschool op, 06 14 58 42 09. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 819758210000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2127W2.

Waar zit Rijschool Hermes (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Den Hoorn Zh.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Den Hoorn Zh. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool De Bras en Autorijschool Sisters Ouled.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Hermes

Slagingspercentage

33

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 58 42 09

Adres

Tussenhaven 36

Postcode

2635GG

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

819758210000

Rijschoolnummer

2127W2

1 review for Rijschool Hermes

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Rosa Koelma

    Ik heb mijn rijlessen bij rijschool Hermes gehad en mijn rij-examen in 1 keer gehaald. Tijdens de lessen had ik het erg naar mijn zin met een aardige instruteur.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo