Rijschool Driver

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Driver.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Driver is 100%, 1 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Driver? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Dordrecht.

Gratis proefles & auto theorie gratis oefenen

Voordelig je auto rijbewijs halen? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Driver.

Deze rijschool heeft een locatie in Dordrecht. Op zoek naar de adresgegevens? Johanna Naber-erf 355, 3315HK Dordrecht. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 37 05 56 23. Het KvK-nummer van de rijschool is: 759345580000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8834G8.

Waar zit Rijschool Driver precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Dordrecht.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Dordrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Balance en DAB Rij-instructie.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Driver

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 37 05 56 23

Adres

Johanna Naber-erf 355

Postcode

3315HK

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

759345580000

Rijschoolnummer

8834G8

1 review for Rijschool Driver

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Anton

    Je voel altijd op je gemaakt bij rijschool driver. Uitleg heel duidelijk en slagingskans 100%.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo