Verkeersschool Groenberg

Ontdek alles over Verkeersschool Groenberg.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Groenberg ligt op 0%, 1 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool Groenberg? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Dordrecht. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek voor de auto, motor of scooter.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Verkeersschool Groenberg.

De school heeft een vestiging in Dordrecht. Hierbij de adresgegevens: V Wassenaer van Obdamstr 6, 3317WX Dordrecht. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 40 19 60 04. Het KvK-nummer van de rijschool is 806891080000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 6243N4.

Waar bezoek je Verkeersschool Groenberg precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Dordrecht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Dordrecht. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijbewijs Academy en Rijschool Gooise Meren.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Groenberg

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 19 60 04

Adres

V Wassenaer van Obdamstr 6

Postcode

3317WX

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

806891080000

Rijschoolnummer

6243N4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Groenberg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo