Autorijschool Storm

Ontdek alles over Autorijschool Storm.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Storm is 53%, 55 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto, bromfiets, tractor. Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Begin je met rijles bij Autorijschool Storm? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR examenlocaties: Leeuwarden.

Welke keurmerk(en) heeft de school?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Storm.

Deze school is gevestigd in Leeuwarden. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Emmakade 59, 8921AG Leeuwarden. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (058) 280 16 94, of 06 54 32 89 06. De rijschool heeft een eigen website: autorijschoolstorm.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 676805260000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1138R8.

Waar vind ik Autorijschool Storm (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Leeuwarden.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Leeuwarden. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Auto- en motorrijschool Schoffelmeer en Rijschool Eric van der Veen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Storm

Slagingspercentage

53

Aantal examens

55

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(058) 280 16 94

Telefoon-nr

06 54 32 89 06

Website

autorijschoolstorm.nl

Adres

Emmakade 59

Postcode

8921AG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

676805260000

Rijschoolnummer

1138R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Storm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo