Autorijschool Storm

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Storm.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Storm ligt op 57%, 46 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto, bromfiets, tractor. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je lessen volgen bij Autorijschool Storm? Dan heb je de keuze uit 1 CBR locaties: Leeuwarden. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto en automaat personenauto.

Welke keurmerken heeft de rijschool?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Contact & telefoon van Autorijschool Storm.

De school is gevestigd in Leeuwarden. Op zoek naar de adresgegevens? Emmakade 59, 8921AG Leeuwarden. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (058) 280 16 94, of 06 54 32 89 06. De rijschool beschikt over een eigen site: autorijschoolstorm.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 676805260000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1138R8.

Waar zit Autorijschool Storm precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in Leeuwarden.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Leeuwarden. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Verkeersschool Rob Dost en rijschool van der Kerk.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Storm

Slagingspercentage

57

Aantal examens

46

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(058) 280 16 94

Telefoon-nr

06 54 32 89 06

Website

autorijschoolstorm.nl

Adres

Emmakade 59

Postcode

8921AG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

676805260000

Rijschoolnummer

1138R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Storm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo