Autorijschool Soesterberg

Lees alles over Autorijschool Soesterberg.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Soesterberg ligt op 50%, 40 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Soesterberg? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Utrecht. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Soesterberg.

Deze school heeft een vestiging in Maarn. Hierbij de adresgegevens: Maarnse Grindweg 12P, 3951LK Maarn. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 40 86 29 90. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 660450020000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4767F7.

Waar vind ik Autorijschool Soesterberg (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in Maarn.

Bekijk hier alle Rijscholen in Maarn. Check ook deze rijscholen: Rijschool MotionDrive en rijschool G.J. van der Linden.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Soesterberg

Slagingspercentage

50

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 86 29 90

Adres

Maarnse Grindweg 12P

Postcode

3951LK

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

660450020000

Rijschoolnummer

4767F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ron Jansen

    Ik wil meneer niet meteen een oplichter noemen, maar z’n manier van werken is wel zo. Het wordt tijd dat deze meneer aangepakt wordt. Alleen maar smoesjes dat lessen niet door kunnen gaan.

  2. Carmen Ruska

    Eerste keer ging goed met onze oudste dochter. Per les betaald terwijl er steeds tegen haar gezegd werdt dat ze beter een pakket kon nemen want dat was voordeliger. Helaas door schade en schande erachter gekomen dat deze “meneer” niet te vertrouwen is!!! Bij onze jongste dochter toch maar een pakket afgenomen maar vanaf het begin had meneer nooit tijd. Ging vrij snel een week of 6 op vakantie, dan weer moest zijn vrouw werken en had hij geen oppas, dan weer een lekke band, dan weer een uur te laat. Goede reden dus om te kappen met dit figuur die eerst zijn zakken vult en er dan opeens niet zo’n zin meer in heeft. Pas dus op voor deze rijschool!!!!!

Autorijschool Soesterberg
Autorijschool Soesterberg

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo