Autorijschool-Rij-Instructeur Stikkelbroeck

Alle gegevens over Autorijschool-Rij-Instructeur Stikkelbroeck.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool-Rij-Instructeur Stikkelbroeck ligt op 38%, 8 personen legden examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Les volgen bij Autorijschool-Rij-Instructeur Stikkelbroeck? Je hebt de keus uit 1 CBR locaties: Venlo. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proeflessen

Voordelig je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool-Rij-Instructeur Stikkelbroeck.

De school heet een locatie in Venlo. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Florence Nightingalestr 28, 5914WK Venlo. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (077) 354 32 03. De school beschikt over een eigen site: rijschoolstikkelbroeck.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 120258220000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9927H1.

In welke plaats zit Autorijschool-Rij-Instructeur Stikkelbroeck precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in Venlo.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Venlo. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Verkeersschool Ruud Rutten B.V. en Autorijschool Ummenthum.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool-Rij-Instructeur Stikkelbroeck

Slagingspercentage

38

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

rijschoolstikkelbroeck.nl

Adres

Florence Nightingalestr 28

Postcode

5914WK

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

120258220000

Rijschoolnummer

9927H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool-Rij-Instructeur Stikkelbroeck”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool-Rij-Instructeur Stikkelbroeck
Autorijschool-Rij-Instructeur Stikkelbroeck

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo