Rijschool Frank klein

Alle informatie over Rijschool Frank klein.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Frank klein is 33%, 3 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Frank klein? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Venlo. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Frank klein.

Deze rijschool is gevestigd in Venlo. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Boterbloem 12, 5913DC Venlo. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 33 05 10 85. Het KvK-nummer van deze rijschool is 833589350000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4085W0.

Waar zit Rijschool Frank klein?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Venlo.

Klik hier voor meer Rijscholen in Venlo. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: auto rijschool PLUS en Rijschool Wendy.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Frank klein

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 33 05 10 85

Adres

Boterbloem 12

Postcode

5913DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

833589350000

Rijschoolnummer

4085W0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Frank klein”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo