Autorijschool Promo

Alle details over Autorijschool Promo.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Promo ligt op 0%, 2 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Les je bij Autorijschool Promo? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Rotterdam.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Promo.

Je vindt deze rijschool in Capelle Aan Den Ijssel. Op zoek naar adresgegevens? Onacklaan 43, 2909VB Capelle Aan Den Ijssel. Bellen kan, het telefoonnummer is 06-24262552. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 242381670000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8621K1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Promo?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Kebdani en Storm Verkeersopleidingen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Promo

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-24262552

Adres

Onacklaan 43

Postcode

2909VB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

242381670000

Rijschoolnummer

8621K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Promo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo