Autorijschool “Groenoord”

Alle informatie over Autorijschool “Groenoord”.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Groenoord” is 18%, 49 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Autorijschool “Groenoord” verzorgt ook beroepsleiding(en): taxi. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool “Groenoord”? Rij-examen doe je bij één van de 3 examenlocaties van CBR: Rijswijk, Rotterdam*, Barendrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool “Groenoord”.

De rijschool heeft een locatie in Capelle Aan Den Ijssel. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Centrumpassage 80, 2903HD Capelle Aan Den Ijssel. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 44 54 44 55. Het KvK-nummer van de school is: 244482500000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5219A1.

Waar bezoek ik Autorijschool “Groenoord” precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rdam Rijschool en René Schuitman.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool “Groenoord”

Slagingspercentage

18

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Telefoon

06 44 54 44 55

Adres

Centrumpassage 80

Postcode

2903HD

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

244482500000

Rijschoolnummer

5219A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Groenoord””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Groenoord”
Autorijschool “Groenoord”

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo