Autorijschool Meerhoven

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Meerhoven.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Meerhoven is 63%, 16 personen deden examen (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je van start met rijles bij Autorijschool Meerhoven? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Eindhoven.

Korting rijlessen & auto theorie gratis oefenen

Voordelig je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Meerhoven.

De school is te vinden in Eindhoven. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Grasplant 62, 5658GS Eindhoven. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 34 66 78 08. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 570648140000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4393H2.

In welke plaats vind je Autorijschool Meerhoven (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Eindhoven.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Eindhoven. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Memo en KEY2DRIVE!.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Meerhoven

Slagingspercentage

63

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 34 66 78 08

Adres

Grasplant 62

Postcode

5658GS

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

570648140000

Rijschoolnummer

4393H2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Dorien Schouten

    Bedankt voor de wijze en leuke lessen.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo