Autorijschool KAMAL

Lees meer over Autorijschool KAMAL.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool KAMAL ligt op 54%, 46 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Autorijschool KAMAL? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Eindhoven, Mierlo. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool KAMAL.

De rijschool heeft een vestiging in Eindhoven. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Cantecleerstraat 18, 5625GR Eindhoven. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 41 99 96 46. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 681345680000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2789X7.

Wat is de locatie van Autorijschool KAMAL precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Eindhoven.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Eindhoven. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Om de Linde en autorijschool Loomans.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool KAMAL

Slagingspercentage

54

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 99 96 46

Adres

Cantecleerstraat 18

Postcode

5625GR

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

681345680000

Rijschoolnummer

2789X7

Reviews

0.0
3
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. jill geerts

    Ik ben zeer tevreden met mijn instructeur, zorgt er voor dat je veel zelfvertrouwen achter het stuur krijgt. kamal is duidelijk en legt goed dingen uit. je bent ook snel aan de beurt met je praktijk. En ik ben in 1 keer geslaagd!!!

  2. Egidius

    Aanrader. Instructeur zag meteen mijn zwakke punten waardoor ik daar meer aandacht voor had. Rijbewijs, in 1 keer!

  3. Nora

    Zeer tevreden met mijn rijlessen! Instructeur heeft het uitstekend gedaan. Ik heb elke les nieuwe dingen geleerd. Verder heb ik nog heel veel handige tips gekregen die ik voor al mijn kilometers kan gebruiken.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo