Autorijschool KAMAL

(3 klantbeoordelingen)

Alle gegevens van Autorijschool KAMAL.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool KAMAL ligt op 63%, 40 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool KAMAL? Je rijdt af bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Eindhoven, Mierlo. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool KAMAL.

Deze school is gevestigd in Eindhoven. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Cantecleerstraat 18, 5625GR Eindhoven. Bel de rijschool op, 06 41 99 96 46. Het KvK-nummer van de rijschool is: 681345680000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2789X7.

Waar vind je Autorijschool KAMAL precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in Eindhoven.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Eindhoven. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Primo en Autorijschool Lakwijk Internationaal.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool KAMAL

Slagingspercentage

63

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 99 96 46

Adres

Cantecleerstraat 18

Postcode

5625GR

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

681345680000

Rijschoolnummer

2789X7

3 reviews for Autorijschool KAMAL

5.0
3
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. jill geerts

    Ik ben zeer tevreden met mijn instructeur, zorgt er voor dat je veel zelfvertrouwen achter het stuur krijgt. kamal is duidelijk en legt goed dingen uit. je bent ook snel aan de beurt met je praktijk. En ik ben in 1 keer geslaagd!!!

  2. Egidius

    Aanrader. Instructeur zag meteen mijn zwakke punten waardoor ik daar meer aandacht voor had. Rijbewijs, in 1 keer!

  3. Nora

    Zeer tevreden met mijn rijlessen! Instructeur heeft het uitstekend gedaan. Ik heb elke les nieuwe dingen geleerd. Verder heb ik nog heel veel handige tips gekregen die ik voor al mijn kilometers kan gebruiken.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo