Autorijschool Marianne van Oort

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Marianne van Oort.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Marianne van Oort ligt op 100%, 3 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je lessen volgen bij Autorijschool Marianne van Oort? Je examen doe je bij een van de 2 CBR examenlocaties: Schelluinen, Utrecht.

Heeft de rijschool een keurmerk?

Deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Marianne van Oort.

Deze rijschool is gevestigd in Vianen Ut. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Weidekamp 43, 4133CH Vianen Ut. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 48 27 31 44. Het KvK-nummer van de school is 620524970000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4016G9.

Wat is de locatie van Autorijschool Marianne van Oort (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de regio Vianen Ut.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle rijscholen in Vianen Ut. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool/Handelsonderneming van der Linden en Jacco Hulsbos Rijopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Marianne van Oort

Slagingspercentage

100

Aantal examens

3

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 27 31 44

Adres

Weidekamp 43

Postcode

4133CH

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen, Utrecht

KvK-nummer

620524970000

Rijschoolnummer

4016G9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Marianne van Oort”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Marianne van Oort
Autorijschool Marianne van Oort

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo