Verkeersschool van der Vegt

Alle gegevens over Verkeersschool van der Vegt.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool van der Vegt is 67%, 18 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Rijles volgen bij Verkeersschool van der Vegt? Dan heb je de keuze uit 3 CBR-locaties: Schelluinen, Utrecht, Leusden.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool van der Vegt.

Deze school heeft een vestiging in Vianen Ut. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Weesdijk 29A, 4132BK Vianen Ut. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (0347) 35 22 09, of 06 43 10 50 11. De school beschikt over een eigen website: verkeersschoolwvandervegt.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 720581960000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6261X1.

Waar vind je Verkeersschool van der Vegt (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Vianen Ut.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle rijscholen in Vianen Ut. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Hamouti en Autorijschool Marianne van Oort.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool van der Vegt

Slagingspercentage

67

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0347) 35 22 09

Telefoon-nr

06 43 10 50 11

Website

verkeersschoolwvandervegt.nl

Adres

Weesdijk 29A

Postcode

4132BK

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen, Utrecht, Leusden

KvK-nummer

720581960000

Rijschoolnummer

6261X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool van der Vegt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool van der Vegt
Verkeersschool van der Vegt

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo