Autorijschool Langs de Lek

Alles over Autorijschool Langs de Lek.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Langs de Lek is 83%, 23 personen legden examen af (rijbewijs B). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Lessen volgen bij Autorijschool Langs de Lek? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Schelluinen.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Langs de Lek.

Deze rijschool vind je in Ameide. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Fransestraat 30, 4233ED Ameide. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 42166970. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 621222310000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 9602Z3.

In welke plaats vind je Autorijschool Langs de Lek precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Ameide.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Ameide. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Asmus en Rijschool Antonio.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Langs de Lek

Slagingspercentage

83

Aantal examens

23

Telefoon-nr

06 42166970

Adres

Fransestraat 30

Postcode

4233ED

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

621222310000

Rijschoolnummer

9602Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Langs de Lek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Langs de Lek
Autorijschool Langs de Lek

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo