Autorijschool Kor Tissen

Alle gegevens over Autorijschool Kor Tissen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kor Tissen ligt op 54%, 57 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin je met rijles bij Autorijschool Kor Tissen? Je kiest uit een van de 1 CBR afrijdlocaties: Venlo. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Kor Tissen.

Je vindt deze school in Siebengewald. De adresgegevens zijn als volgt: Nieuweweg 80, 5853AR Siebengewald. Dit is het e-mailadres van de rijschool: rijschoolkortissen@ziggo.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 48 88 82 39. Het KvK-nummer van de rijschool is: 666347920000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3985W6.

Waar bezoek ik Autorijschool Kor Tissen precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in Siebengewald.

Klik hier voor alle Rijscholen in Siebengewald. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool van Dam en Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Kor Tissen

Slagingspercentage

54

Aantal examens

57

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschoolkortissen@ziggo.nl

Telefoon-nr

06 48 88 82 39

Adres

Nieuweweg 80

Postcode

5853AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

666347920000

Rijschoolnummer

3985W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Kor Tissen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo