Autorijschool kooimeer

Lees alles over Autorijschool kooimeer.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool kooimeer ligt op 0%, 3 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool kooimeer? Je kunt kiezen uit 2 CBR-examenlocaties: Amsterdam, Alkmaar.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool kooimeer.

De rijschool is gevestigd in Amsterdam. De adresgegevens zijn als volgt: Zandvoortstraat 50, 1024WE Amsterdam. De school is telefonisch bereikbaar op 06 41 54 83 26. Het KvK-nummer van deze rijschool is 711205720000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 8307G1.

In welke plaats zit Autorijschool kooimeer (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C) en Verkeersschool Istha.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool kooimeer

Slagingspercentage

0

Aantal examens

3

Telefoon-nr

06 41 54 83 26

Adres

Zandvoortstraat 50

Postcode

1024WE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Alkmaar

KvK-nummer

711205720000

Rijschoolnummer

8307G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool kooimeer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo