Autorijschool HOOGEZAND

Alles op een rijtje over Autorijschool HOOGEZAND.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool HOOGEZAND ligt op 53%, 19 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Autorijschool HOOGEZAND? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Winschoten. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Contact & telefoon van Autorijschool HOOGEZAND.

De rijschool heeft een vestiging in Hoogezand. Hierbij de adresgegevens van de school: Albardaplein 8, 9602HA Hoogezand. Bellen kan via: 06 54 39 66 83. Het KvK-nummer van deze school is: 742468870000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2094W6.

Waar bezoek ik Autorijschool HOOGEZAND?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Hoogezand.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoogezand. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Ruud en Rijschool Njoy.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool HOOGEZAND

Slagingspercentage

53

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 54 39 66 83

Adres

Albardaplein 8

Postcode

9602HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

742468870000

Rijschoolnummer

2094W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool HOOGEZAND”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo