Autorijschool Kennedy

Alle details over Autorijschool Kennedy.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kennedy is 57%, 238 personen legden examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Kennedy? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Kennedy.

De school heeft een vestiging in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Rijnstraat 90, 1079HM Amsterdam. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@verkeersschoolkennedy.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (020) 644 43 02. Deze rijschool heeft een eigen website, verkeersschoolkennedy.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 567900820000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2629G1.

Waar bezoek je Autorijschool Kennedy?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Elouiza en Verkeersschool Frijters B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Kennedy

Slagingspercentage

57

Aantal examens

238

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolkennedy.nl

Telefoon

(020) 644 43 02

Website

verkeersschoolkennedy.nl

Adres

Rijnstraat 90

Postcode

1079HM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

567900820000

Rijschoolnummer

2629G1

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Lisa

    Bij Kennedy heb ik (en mijn vriend) motorrijlessen gevolgd en ben ik binnen 2,5 maand in één keer geslaagd met dank aan rijinstructeur Gino! Het personeel is er super vriendelijk en ze zijn altijd in voor een praatje. Geweldig ook hoe er op het laatste moment, voor zowel mijn vriend als voor mij, lessen en examens verplaats konden worden door omstandigheden. Zeker een aanrader, deze rijschool!

  2. Jason

    5 sterren voor deze, lessen lopen goed

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo