Autorijschool Ketting

Alle gegevens over Autorijschool Ketting.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ketting is 50%, 4 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Rijles volgen bij Autorijschool Ketting? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocatie: Amsterdam.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Ketting.

Deze rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Eastonstraat 172, 1068JE Amsterdam. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 24 25 65 29. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 342455800000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4990F9.

Waar vind ik Autorijschool Ketting?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool White Way Akyol en Verkeersschool Roy van Rensch.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Ketting

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 25 65 29

Adres

Eastonstraat 172

Postcode

1068JE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

342455800000

Rijschoolnummer

4990F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ketting”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo