Autorijschool Kara

Alle gegevens van Autorijschool Kara.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kara ligt op 55%, 53 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met rijles bij Autorijschool Kara? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Enschede.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Kara.

De school is te vinden in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Albert Cuypstraat 23, 7545JM Enschede. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (053) 432 36 54. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 60591340000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2031R1.

Waar bezoek ik Autorijschool Kara precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in Enschede.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Enschede. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Stichting Revalidatiecentrum Roessingh en Rijschool Frank.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Kara

Slagingspercentage

55

Aantal examens

53

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(053) 432 36 54

Adres

Albert Cuypstraat 23

Postcode

7545JM

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

60591340000

Rijschoolnummer

2031R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Kara”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo