Autorijschool Attie

Lees alles over Autorijschool Attie.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Attie ligt op 64%, 28 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Kies je voor lessen bij Autorijschool Attie? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties: Enschede. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Attie.

Deze rijschool is gevestigd in Enschede. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Avondroodvlinder 7, 7534LK Enschede. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 34 50 26 33. De school heeft een eigen site: autorijschoolattie.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 576799670000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5327H1.

In welke plaats zit Autorijschool Attie?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Enschede.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Enschede. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Frank en Autorijschool Het Oosterveld.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Attie

Slagingspercentage

64

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 34 50 26 33

Website

autorijschoolattie.nl

Adres

Avondroodvlinder 7

Postcode

7534LK

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

576799670000

Rijschoolnummer

5327H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Attie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo