Autorijschool John de Bie

Alle gegevens over Autorijschool John de Bie.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool John de Bie ligt op 50%, 28 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets. Ga je van start met rijles bij Autorijschool John de Bie? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocatie: Den Bosch. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool John de Bie.

Deze school heeft een vestiging in ‘S-Hertogenbosch. Op zoek naar de adresgegevens? De Kerkpad 7, 5236BH ‘S-Hertogenbosch. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (073) 641 15 40, of 06-51482265. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: johndebie.nl. Het KvK-nummer van deze school is 160521420000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7980H2.

Waar bezoek je Autorijschool John de Bie precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio ‘S-Hertogenbosch.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Hertogenbosch. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Peter Wilbers en Autorijschool De Klein.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool John de Bie

Slagingspercentage

50

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(073) 641 15 40

Telefoon-nr

06-51482265

Website

johndebie.nl

Adres

De Kerkpad 7

Postcode

5236BH

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

160521420000

Rijschoolnummer

7980H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool John de Bie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool John de Bie
Autorijschool John de Bie

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo