Autorijschool COACH Tholen

Alle informatie over Autorijschool COACH Tholen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool COACH Tholen is 100%, 1 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Autorijschool COACH Tholen? Je kiest uit een van de 1 CBR examenlocaties: Bergen op Zoom. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Contact & telefoon van Autorijschool COACH Tholen.

Deze school is gevestigd in Tholen. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Voorerf 48, 4691DD Tholen. Bellen? Het telefoonnummer is 0614698817. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 50362003. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1182H3.

Waar vind ik Autorijschool COACH Tholen (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Tholen.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Tholen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Verdult en Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool COACH Tholen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0614698817

Adres

Voorerf 48

Postcode

4691DD

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

50362003

Rijschoolnummer

1182H3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool COACH Tholen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool COACH Tholen
Autorijschool COACH Tholen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo