Autorijschool Oscar Langkamp

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Oscar Langkamp.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Oscar Langkamp is 60%, 47 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met les bij Autorijschool Oscar Langkamp? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Enschede.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Oscar Langkamp.

Deze rijschool vind je in Enschede. De adresgegevens: Beukstraat 8, 7545MG Enschede. Bellen kan, je bereikt ze op 06 15 00 69 33. Het KvK-nummer van de rijschool is: 588133220000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2059U8.

Waar vind je Autorijschool Oscar Langkamp precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de buurt van Enschede.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Enschede. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Droste en Autorijschool Kara.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Oscar Langkamp

Slagingspercentage

60

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 00 69 33

Adres

Beukstraat 8

Postcode

7545MG

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

588133220000

Rijschoolnummer

2059U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Oscar Langkamp”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Oscar Langkamp
Autorijschool Oscar Langkamp

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo