MOEN’S VERKEERSSCHOOL

Alle gegevens van MOEN’S VERKEERSSCHOOL.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van MOEN’S VERKEERSSCHOOL ligt op 64%, 22 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij MOEN’S VERKEERSSCHOOL? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR examenlocaties: Rotterdam*. Snel je theorie certicaat behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de motor, auto of scooter.

Telefoonnummer en adresgegevens van MOEN’S VERKEERSSCHOOL.

Deze rijschool is gevestigd in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Jan Hudigstraat 12, 3065SN Rotterdam. Mailen? Hierbij het e-mailadres rewienl@hotmail.com. Telefonisch contact met de rijschool? 06 28 26 14 57. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 241747060000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4219X7.

Waar vind je MOEN’S VERKEERSSCHOOL (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Metro V.O.F. en Autorijschool Sense.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: MOEN’S VERKEERSSCHOOL

Slagingspercentage

64

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

E-mail

rewienl@hotmail.com

Telefoon-nr

06 28 26 14 57

Adres

Jan Hudigstraat 12

Postcode

3065SN

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

241747060000

Rijschoolnummer

4219X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “MOEN’S VERKEERSSCHOOL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo