Autorijschool Fred Dreef

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Fred Dreef.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Fred Dreef ligt op 40%, 10 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Start je met rijles bij Autorijschool Fred Dreef? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Leiden. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Fred Dreef.

Deze school vind je in Voorhout. De adresgegevens zijn als volgt: Keizerskroon 20, 2215ZB Voorhout. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@fred-dreef.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 50 67 02 80. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, freddreef.nl/. Het KvK-nummer van de school is: 273457690000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2110W6.

Waar bezoek ik Autorijschool Fred Dreef (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Voorhout.

Bekijk hier meer Rijscholen in Voorhout. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Marco en Verkeersschool Ulijn.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Fred Dreef

Slagingspercentage

40

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@fred-dreef.nl

Telefoon-nr

06 50 67 02 80

Website

freddreef.nl/

Adres

Keizerskroon 20

Postcode

2215ZB

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

273457690000

Rijschoolnummer

2110W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Fred Dreef”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo