Autorijschool Fair Drive

Lees meer over Autorijschool Fair Drive.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Fair Drive is 0%, 1 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Praktijkles volgen bij Autorijschool Fair Drive? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Eindhoven.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Fair Drive.

Je vindt deze rijschool in Helmond. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Monnikserf 11, 5706JM Helmond. Telefonisch contact met de rijschool? 06-14165022. Het KvK-nummer van de school is 244325180000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2929G2.

In welke plaats vind ik Autorijschool Fair Drive precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in Helmond.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Helmond. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Voogdt en Autorijschool Johan Helvoirt.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Fair Drive

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14165022

Adres

Monnikserf 11

Postcode

5706JM

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

244325180000

Rijschoolnummer

2929G2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Fair Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo