B.K. Verkeersschool

Op deze pagina lees je alles over B.K. Verkeersschool.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van B.K. Verkeersschool is 40%, 58 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Kies je voor lessen bij B.K. Verkeersschool? Je rij-examen doe je bij een van de 3 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over B.K. Verkeersschool.

De school is te vinden in Vlaardingen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Billitonlaan 89C, 3131LG Vlaardingen. De school is telefonisch bereikbaar op 06 19 36 18 05. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 670377550000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1443N0.

Waar vind ik B.K. Verkeersschool (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Vlaardingen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Vlaardingen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool C’mon en Rijschool Bastamito.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: B.K. Verkeersschool

Slagingspercentage

40

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 19 36 18 05

Adres

Billitonlaan 89C

Postcode

3131LG

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

670377550000

Rijschoolnummer

1443N0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “B.K. Verkeersschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo