Autorijschool Elbert

Lees meer over Autorijschool Elbert.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Elbert is 34%, 53 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Kies je voor lessen bij Autorijschool Elbert? Je examen doe je bij één van de 2 examenlocaties: Leusden, Harderwijk.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Elbert.

Je vindt de rijschool in Voorthuizen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Hondsdraf 17, 3781SL Voorthuizen. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 50 50 62 95, of 06 50 50 62 95. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: autorijschoolelbert.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 566564400000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1884F7.

Waar vind ik Autorijschool Elbert?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in de buurt van Voorthuizen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Voorthuizen. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Martin Ede en Kersbergen Rijopleidingen t.h.o.d.n. NXXT.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Elbert

Slagingspercentage

34

Aantal examens

53

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 50 50 62 95

Telefoon-nr

06 50 50 62 95

Website

autorijschoolelbert.nl

Adres

Hondsdraf 17

Postcode

3781SL

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden, Harderwijk

KvK-nummer

566564400000

Rijschoolnummer

1884F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Elbert”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo