Autorijschool Eddy Kok

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Eddy Kok.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Eddy Kok is 67%, 18 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je voor lessen bij Autorijschool Eddy Kok? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Den Bosch.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Eddy Kok.

Je vindt de school in Nieuwkuijk. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Pastoor Becxstraat 1A, 5253BV Nieuwkuijk. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 45 08 92 66. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 636713520000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1639K9.

In welke plaats zit Autorijschool Eddy Kok?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle andere rijscholen in de regio Nieuwkuijk.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Nieuwkuijk. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Harri en Rijschool Vlijmen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Eddy Kok

Slagingspercentage

67

Aantal examens

18

Telefoon-nr

06 45 08 92 66

Adres

Pastoor Becxstraat 1A

Postcode

5253BV

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

636713520000

Rijschoolnummer

1639K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Eddy Kok”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo