Autorijschool Drechtland

Alles op een rijtje over Autorijschool Drechtland.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Drechtland is 57%, 44 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Les je bij Autorijschool Drechtland? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Leiden. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Drechtland.

Je vindt de rijschool in Ter Aar. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Vosholstraat 12, 2461AC Ter Aar. Bellen? Het telefoonnummer is: 06-52356268. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 805065690000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4399Z8.

Waar vind ik Autorijschool Drechtland precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Ter Aar.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Ter Aar. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Startax en Rijschool J. van Asselt Boskoop.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Drechtland

Slagingspercentage

57

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-52356268

Adres

Vosholstraat 12

Postcode

2461AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

805065690000

Rijschoolnummer

4399Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Drechtland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo