Rijschool van Veen

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool van Veen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Veen ligt op 63%, 24 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool van Veen? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Leiden. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool van Veen.

De school heeft een vestiging in Oude Wetering. Op zoek naar de adresgegevens? Roeloffsstraat 18, 2377VG Oude Wetering. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschool-vanveen.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 19 06 88 68. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: rijschool-vanveen.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 680678520000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9473F0.

Waar bezoek je Rijschool van Veen?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Oude Wetering.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Oude Wetering. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Tom Bouwmeester en Rijschool Ter Beek.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool van Veen

Slagingspercentage

63

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-vanveen.nl

Telefoon-nr

06 19 06 88 68

Website

rijschool-vanveen.nl

Adres

Roeloffsstraat 18

Postcode

2377VG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

680678520000

Rijschoolnummer

9473F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van Veen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo