Autorijschool De Brug

Lees alles over Autorijschool De Brug.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool De Brug is 56%, 61 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Ga je van start met les bij Autorijschool De Brug? Dan heb je de keuze uit 2 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven, Mierlo. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool De Brug.

Deze school heeft een vestiging in Heeze. Op zoek naar de adresgegevens? Schepenbank 1, 5591KJ Heeze. Proefles aanvragen? Neem contact op via autorijschooldebrug@hotmail.com. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 41 43 18 38. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: rijschooldebrug.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 171159450000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1239R7.

Waar bezoek ik Autorijschool De Brug precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Heeze.

Bekijk hier alle Rijscholen in Heeze. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Anne-Marie De Beer en Autorijschool Henry.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool De Brug

Slagingspercentage

56

Aantal examens

61

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

autorijschooldebrug@hotmail.com

Telefoon-nr

06 41 43 18 38

Website

rijschooldebrug.nl

Adres

Schepenbank 1

Postcode

5591KJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

171159450000

Rijschoolnummer

1239R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool De Brug”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo