Autorijschool Neel

Alles over Autorijschool Neel.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Neel ligt op 80%, 45 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Ga je van start met les bij Autorijschool Neel? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Herten (Roermond). Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Neel.

De rijschool is gevestigd in Roermond. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Schepen Hillenstraat 17, 6042TV Roermond. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@autorijschoolneel.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 0475 850200, of 06 42 81 44 98. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: autorijschoolneel.nl. Het KvK-nummer van deze school is 669187900000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5061N7.

In welke plaats vind je Autorijschool Neel?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in de regio Roermond.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Roermond. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool West en Autorijschool Jos Smit.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Neel

Slagingspercentage

80

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolneel.nl

Telefoon

0475 850200

Telefoon-nr

06 42 81 44 98

Website

autorijschoolneel.nl

Adres

Schepen Hillenstraat 17

Postcode

6042TV

Plaats

Examenlocatie(s)

Herten (Roermond)

KvK-nummer

669187900000

Rijschoolnummer

5061N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Neel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo