Autorijschool De Frosk

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool De Frosk.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool De Frosk is 65%, 49 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Begin je met rijles bij Autorijschool De Frosk? Dan heb je de keus uit 1 CBR examenlocaties: Leeuwarden.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool De Frosk.

De rijschool heeft een vestiging in Leeuwarden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Ereprijs 76, 8935JK Leeuwarden. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (058) 288 49 59, of (058) 216 01 83. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: defrosk.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 10435800000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0552Z1.

In welke plaats vind je Autorijschool De Frosk?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Leeuwarden.

Bekijk alle Rijscholen in Leeuwarden. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Auto- en motorrijschool Schoffelmeer en Autorijschool Jansma.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool De Frosk

Slagingspercentage

65

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(058) 288 49 59

Telefoon-nr

(058) 216 01 83

Website

defrosk.nl

Adres

Ereprijs 76

Postcode

8935JK

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

10435800000

Rijschoolnummer

0552Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool De Frosk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo