Rijschool StartGo

(1 klantbeoordeling)

Alle gegevens van Rijschool StartGo.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool StartGo ligt op 25%, 4 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool StartGo? Dan kies je uit 2 CBR-afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Rijschool StartGo.

Deze school heeft een vestiging in Zoetermeer. Dit zijn de adresgegevens: Haussmannruimte 47, 2728MZ Zoetermeer. De school is telefonisch bereikbaar op 0640844320. Het KvK-nummer van de school is: 85420921. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1543F6.

In welke plaats vind je Rijschool StartGo precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Zoetermeer.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Zoetermeer. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Westfield en Rijschool Excellent Quality Way.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool StartGo

Slagingspercentage

25

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0640844320

Adres

Haussmannruimte 47

Postcode

2728MZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

85420921

Rijschoolnummer

1543F6

1 review for Rijschool StartGo

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. anbar

    Altijd super gezellige rijlessen en je leert heel snel. Hele fijne uitleg en ze heeft veel geduld met alle leerlingen als we iets niet snappen. Er is altijd een gezellige sfeer in de auto en er is altijd leuke muziek op zodat je je comfortabel voelt.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo