ViaQenS

Alle informatie over ViaQenS.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ViaQenS is 50%, 46 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor. Les je bij ViaQenS? Je hebt de keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Nijmegen. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van ViaQenS.

Deze rijschool heeft een locatie in Nijmegen. Dit zijn de adresgegevens: Tolhuis 3339, 6537NH Nijmegen. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@viaqens.nl. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 34 45 47 96. De rijschool beschikt over een eigen website: viaqens.nl. Het KvK-nummer van de school is 587884330000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 6689W7.

Waar zit ViaQenS?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Nijmegen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Nijmegen. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschoollindawilting.nl en Rijschool Atana.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: ViaQenS

Slagingspercentage

50

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@viaqens.nl

Telefoon-nr

06 34 45 47 96

Website

viaqens.nl

Adres

Tolhuis 3339

Postcode

6537NH

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

587884330000

Rijschoolnummer

6689W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ViaQenS”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo