ViaQenS

Alles over ViaQenS.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ViaQenS is 41%, 41 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor. Ga je van start met rijlessen bij ViaQenS? Je kiest uit een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Nijmegen, Den Bosch. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer en adresgegevens van ViaQenS.

De school is te vinden in Nijmegen. Hierbij de adresgegevens van de school: Tolhuis 3339, 6537NH Nijmegen. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@viaqens.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 34 45 47 96. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, viaqens.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 587884330000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6689W7.

In welke plaats vind je ViaQenS (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de buurt van Nijmegen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Nijmegen. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Hans Bolwerk en Rijschool Steenbakkers.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: ViaQenS

Slagingspercentage

41

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@viaqens.nl

Telefoon-nr

06 34 45 47 96

Website

viaqens.nl

Adres

Tolhuis 3339

Postcode

6537NH

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen, Den Bosch

KvK-nummer

587884330000

Rijschoolnummer

6689W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ViaQenS”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo