Autorijschool Caroline de Vries

(1 klantbeoordeling)

Alle details over Autorijschool Caroline de Vries.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Caroline de Vries is 85%, 27 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool Caroline de Vries? Je hebt de keus uit 2 CBR locaties: Eemnes, Den Bosch. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Caroline de Vries.

De school is te vinden in Blaricum. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Laantje van Vos 8, 1261WL Blaricum. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@autorijschool-carolinedevries.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 22 41 79 71. Voor meer informatie kijk je op hun website: autorijschool-carolinedevries.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 180750470000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2644W8.

Waar zit Autorijschool Caroline de Vries (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de regio Blaricum.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Blaricum. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Seen en Rijschool-Berghem.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Caroline de Vries

Slagingspercentage

85

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschool-carolinedevries.nl

Telefoon-nr

06 22 41 79 71

Website

autorijschool-carolinedevries.nl

Adres

Laantje van Vos 8

Postcode

1261WL

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Den Bosch

KvK-nummer

180750470000

Rijschoolnummer

2644W8

1 review for Autorijschool Caroline de Vries

4.0
0
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ellen

    Caroline is een super fijne instructrice. Vanaf het begin al veel oefenen met bijzondere manoeuvres. Caroline is geduldig, kan zich goed inleven in, heeft mij over faalangst heen geholpen. Ik ben haar zeer dankbaar. Ik zal haar zeker aanraden.
    Dankzij Caroline heb ik inmiddels mijn rijbewijs.

Autorijschool Caroline de Vries
Autorijschool Caroline de Vries

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo