Autorijschool Buter

Alles op een rijtje over Autorijschool Buter.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Buter ligt op 62%, 109 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Ga je voor lessen bij Autorijschool Buter? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Zwolle. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool Buter.

Deze rijschool is gevestigd in Heerde. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Bornkamp 48, 8181WT Heerde. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@rijschoolbuter.nl. Voor telefonisch contact bel je met (0578) 69 33 22, of 06 10 09 80 67. De school beschikt over een eigen website: rijschoolbuter.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 080821580000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0384U8.

Waar bezoek je Autorijschool Buter (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Heerde.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Heerde. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Helpman en Algemene rijopleiding Derksen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Buter

Slagingspercentage

62

Aantal examens

109

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolbuter.nl

Telefoon

(0578) 69 33 22

Telefoon-nr

06 10 09 80 67

Website

rijschoolbuter.nl

Adres

Bornkamp 48

Postcode

8181WT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

080821580000

Rijschoolnummer

0384U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Buter”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo