Autorijschool Bianca de Bruin

Alle gegevens van Autorijschool Bianca de Bruin.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Bianca de Bruin is 60%, 50 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Kies je voor lessen bij Autorijschool Bianca de Bruin? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Leeuwarden. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Bianca de Bruin.

Deze school heeft een vestiging in Surhuisterveen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Jan Binneslaan 12, 9231CB Surhuisterveen. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@geertdebruin.nl. Bellen? Het telefoonnummer is: (0512) 36 21 31. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: geertdebruin.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 010540090000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0535K2.

Waar bezoek je Autorijschool Bianca de Bruin?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Surhuisterveen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Surhuisterveen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Gerrie de Vries en Damster Rijschool.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Bianca de Bruin

Slagingspercentage

60

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@geertdebruin.nl

Telefoon

(0512) 36 21 31

Website

geertdebruin.nl

Adres

Jan Binneslaan 12

Postcode

9231CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

10540090000

Rijschoolnummer

0535K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Bianca de Bruin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Bianca de Bruin
Autorijschool Bianca de Bruin

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo