Autorijschool Arink

Alles over Autorijschool Arink.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Arink is 60%, 25 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Arink? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Arink.

Deze school is gevestigd in Alphen Aan Den Rijn. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Zwitserlandstraat 44, 2408CP Alphen Aan Den Rijn. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: stefan@autorijschoolarink.nl. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06-23925797. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: autorijschoolarink.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 281056460000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2917F8.

In welke plaats zit Autorijschool Arink (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in Alphen Aan Den Rijn.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Alphen Aan Den Rijn. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Bert Bakker en Rijschool071.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Arink

Slagingspercentage

60

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

E-mail

stefan@autorijschoolarink.nl

Telefoon

06-23925797

Website

autorijschoolarink.nl

Adres

Zwitserlandstraat 44

Postcode

2408CP

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

281056460000

Rijschoolnummer

2917F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Arink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo