Autorijschool Adel

Ontdek alles over Autorijschool Adel.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Adel is 48%, 237 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: auto. Ga je voor lessen bij Autorijschool Adel? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Arnhem. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool Adel.

Je vindt deze school in Arnhem. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Noordkriek 23, 6846HT Arnhem. Voor een proefles stuur je een mailtje naar autorijschool_adel@hotmail.com. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (026) 442 66 91, of 06 49 26 44 93. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: autorijschool_adel@hotmail.com. Het KvK-nummer van de school is 091218150000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1082U8.

In welke plaats vind je Autorijschool Adel (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Arnhem.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Arnhem. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Al-Saadi rijschool en Sabri.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Adel

Slagingspercentage

48

Aantal examens

237

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

autorijschool_adel@hotmail.com

Telefoon

(026) 442 66 91

Telefoon-nr

06 49 26 44 93

Website

autorijschool_adel@hotmail.com

Adres

Noordkriek 23

Postcode

6846HT

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

091218150000

Rijschoolnummer

1082U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Adel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo