Auto- en Scooterrijschool “Zuilen”

Alles over Auto- en Scooterrijschool “Zuilen”.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Scooterrijschool “Zuilen” ligt op 50%, 2 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijles bij Auto- en Scooterrijschool “Zuilen”? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Utrecht.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Auto- en Scooterrijschool “Zuilen”.

De school heet een locatie in Maarssen. Hierbij de adresgegevens van deze school: Driehoekslaan 24, 3601HR Maarssen. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (0346) 83 22 88, of 06 53 31 08 18. De rijschool heeft een eigen website: autorijschoolvanzuilen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 557721370000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 6117X1.

Waar vind je Auto- en Scooterrijschool “Zuilen” (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in Maarssen.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Maarssen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Meerkerk en O.J. Doornenbal.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Auto- en Scooterrijschool “Zuilen”

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0346) 83 22 88

Telefoon-nr

06 53 31 08 18

Website

autorijschoolvanzuilen.nl

Adres

Driehoekslaan 24

Postcode

3601HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

557721370000

Rijschoolnummer

6117X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Scooterrijschool “Zuilen””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Scooterrijschool “Zuilen”
Auto- en Scooterrijschool “Zuilen”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo