Wortelboer Rijopleidingen

Ontdek alles over Wortelboer Rijopleidingen.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Wortelboer Rijopleidingen ligt op 56%, 36 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je voor les bij Wortelboer Rijopleidingen? Dan kun je kiezen uit 1 CBR locaties: Rijswijk.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Wortelboer Rijopleidingen.

Deze rijschool vind je in Naaldwijk. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Geestweg 42, 2671ED Naaldwijk. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected] . Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (0174) 62 16 24. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: wortelboer.com. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 271869170000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4281R1.

Waar vind je Wortelboer Rijopleidingen precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Naaldwijk.

Klik hier voor meer Rijscholen in Naaldwijk. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Freeway Verkeersopleidingen en Rijschool Kaan.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Wortelboer Rijopleidingen

Slagingspercentage

56

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0174) 62 16 24

Website

wortelboer.com

Adres

Geestweg 42

Postcode

2671ED

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

271869170000

Rijschoolnummer

4281R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Wortelboer Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Wortelboer Rijopleidingen
Wortelboer Rijopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo